Porce z lososa obecného

Mylord PREMIUM
Latinský název
Salmo Salar
Místo lovu
FAO 61/67
Způsob lovu
Kruhové zátahové sítě a čeřeny
Balení
300 g

Porce z lososa obecného

Losos obecný patří díky své celoroční dostupnosti a vyššímu obsahu tuku mezi velmi oblíbené ryby na našem trhu. Bloky pro výrobu porcí z lososa obecného vznikají ihned po výlovu a skládají se z částí nebo celých filetů ryby. Rychlé šokové zamrazení zajišťuje, že si maso zachová svoji strukturu a chuť. Ryba je následně ve stále zmrazeném stavu nařezána na jednotlivé porce v naší výrobě v ČR.

Norsko a Chile patří díky své poloze a fjordům na svém pobřeží mezi velmoci ve farmování lososa obecného. Lokální producenti vycházejí ze svých dlouholetých zkušeností. Spolupracujeme zároveň pouze s těmi producenty, o kterých víme, že farmují své lososy v souladu se správnými výživovými standardy.

Výživové hodnoty

Hodnoty na 100 g výrobku

Energie 895/214 kJ/kcal
Tuky 15 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0,50 g
Bílkoviny 20 g
Sůl 0,50 g

Místo výlovu