Proces výroby
Ryby, stejně jako jiné druhy potravin, jsou sezónní potravinou (v případě divokých ryb). Aljašská treska, divoký losos nebo tuňák jsou ryby, které se neloví po celý rok ale v pouze předem definovaných časových rámcích. Proto pouze technologie šetrného a šokového zamražení ihned na lodi Vám nabídne vysoce kvalitní rybu po celý rok.
Postup výroby
-
Lovení
Naší hlavní komoditu, Aljašskou tresku, pro Vás lovíme v ledových vodách Beringova moře, které se rozprostírá mezi Aljašskou a Sibiří. -
Zpracování
Ihned na lodi je ryba vyfiletována a šokově zamražena. Extrémně rychlým procesem zamražení zachováme v rybě co nejvíce výživových prvků. -
Doprava
Lodní dopravou dovážíme ryby do německých přístavů a odtud do výrobního závodu v České republice. -
Výroba
V naší výrobě veškeré ryby zpracujeme a zabalíme do požadovaných balení. -
Expedice k zákazníkovi
Z našeho centrálního skladu jsme schopni rozvážet hotové výrobky do celé Střední a Východní Evropy.