Proces výroby

Ryby, stejně jako jiné druhy potravin, jsou sezónní potravinou (v případě divokých ryb). Aljašská treska, divoký losos nebo tuňák jsou ryby, které se neloví po celý rok ale v pouze předem definovaných časových rámcích. Proto pouze technologie šetrného a šokového zamražení ihned na lodi Vám nabídne vysoce kvalitní rybu po celý rok.

Postup výroby

  1. Lovení

    Naší hlavní komoditu, Aljašskou tresku, pro Vás lovíme v ledových vodách Beringova moře, které se rozprostírá mezi Aljašskou a Sibiří.
  2. Zpracování

    Ihned na lodi je ryba vyfiletována a šokově zamražena. Extrémně rychlým procesem zamražení zachováme v rybě co nejvíce výživových prvků.
  3. Doprava

    Lodní dopravou dovážíme ryby do německých přístavů a odtud do výrobního závodu v České republice.
  4. Výroba

    V naší výrobě veškeré ryby zpracujeme a zabalíme do požadovaných balení.
  5. Expedice k zákazníkovi

    Z našeho centrálního skladu jsme schopni rozvážet hotové výrobky do celé Střední a Východní Evropy.