CZ
Úvod
Naše produkty
O nás
Proces výroby
Udržitelnost
Blog
Kontakty
Blog
Všehny články
Zajímavosti
Recepty
Rybolov
Jak na filetování ryb
Recepty
15.12.2021
Kdo umí trochu zacházet s nožem, ten si dokáže také vyfiletovat rybu. Filetovat rybu si tak každý může zkusit na naší pražmě…
Celý článek
Netradiční bylinky při přípravě ryb
Recepty
8.12.2021
Sekaná petržel a česnek představují základní ingredience pro krevety nebo mořské plody. Ryby a kopr se krásně doplňují a tato…
Celý článek
Jak pracovat s mraženou rybou
Recepty
1.12.2021
Metod, jak správně rozmrazit mraženou rybu je více. Každý si může najít tu svoji a přizpůsobit ji situaci, v jaké se zrovna…
Celý článek
Divoký losos a jeho specifika
Zajímavosti
30.11.2021
Na českém trhu nalezneme především dva druhy volně žijích lososů, které jsou známy pod názvem Keta (Oncorhynchus keta) a Gorbuša …
Celý článek
Proč mražená ryba
Zajímavosti
18.11.2021
Je nutné uznat, že čerstvá ryba je čerstvá ryba. Ale takový privilegovaný přístup k čerstvým surovinám Česká republika vzhledem…
Celý článek
Načíst další články