CZ
Úvod
Naše produkty
O nás
Proces výroby
Udržitelnost
Blog
Kontakty
Recepty
Všechny články
Zajímavosti
Recepty
Rybolov
Treska s bylinkovou krustou
Recepty
14.5.2024
Aljašská treska patří mezi nejhojnější a nejvíce udržitelné ryby na světě, jelikož se velmi snadno množí. Její bílé maso jemné…
Celý článek
Salát Nicoise s tuňákem
Recepty
2.5.2024
Tuňák je zdrojem nejen kvalitních bílkovin, ale i vitamínu A, D, B, železa, vápníku, draslíku, selenu, jódu a hlavně omega-3 a…
Celý článek
Jak na filetování ryb
Recepty
15.12.2021
Kdo umí trochu zacházet s nožem, ten si dokáže také vyfiletovat rybu. Filetovat rybu si tak každý může zkusit na naší pražmě…
Celý článek
Netradiční bylinky při přípravě ryb
Recepty
8.12.2021
Sekaná petržel a česnek představují základní ingredience pro krevety nebo mořské plody. Ryby a kopr se krásně doplňují a tato…
Celý článek
Jak pracovat s mraženou rybou
Recepty
1.12.2021
Metod, jak správně rozmrazit mraženou rybu je více. Každý si může najít tu svoji a přizpůsobit ji situaci, v jaké se zrovna…
Celý článek